Bemutatkozás

Társaságunk, ahogyan mi nevezzük, a MAHI, 2016-ban létrejött pénzügyi szolgáltató vállalkozás, tényleges tevékenységét 2018-ban kezdte.

Többségi tulajdonosunk a KÉSZ Capital Zrt., melynek holdudvarába tartozó vállalkozások az építőipar meghatározó szereplői.
Kisebbségi tulajdonosunk a Magyar-Mikrohitelező Zrt. a KKV finanszírozási megoldások szakértő szolgáltatója, jellemzően állami és EU-s finanszírozási forrásprogramok közreműködőjeként.
Másik kisebbségi tulajdonosunk az LNM-Cinco Kft., amely tulajdonosainak pénzügyi, gazdaságfejlesztési és innovációs múltja, valamint szakmai támogatása a Társaság sikeres működésének harmadik pillére.

Magyar Hitel

Piaci pozíció

A Társaság a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozói szektor (KKV) egyedi igényeket kiszolgáló finanszírozási centrumaként jelöli meg helyét a finanszírozási piacon.

Meglátásunk szerint a rugalmas, kis szervezet, számos üzleti lehetőséget biztosíthat a Társaság ügyfelei számára, mellyel hozzájárulhatunk a KKV szektor tagjainak speciális finanszírozási igényeihez.

Engedélyezett tevékenységeink közül jelen pillanatban az alábbi lehetőségeket biztosítjuk partnereink részére:

  • faktoring finanszírozás (élő követelések megvásárlásával)
  • rövid futamidejű, rulirozó jellegű kereskedelem előfinanszírozó hitelek
  • kis összegű bankgaranciák kiadása (pályázati, ajánlati)

Több Bankkal állunk refinanszírozási hitel kapcsolatban, emellett a tulajdonosok is biztosítanak forrást tevékenységünkhöz.

Elsődleges célkitűzésünk gyors, egyedi igényekre szabott konstrukciók biztosításával olyan partneri kapcsolatok kialakítása, ahol a finanszírozás együtt növekedhet és változhat az Ügyféligényekkel.

Keresse ügyfélkapcsolattartásért felelős munkatársainkat:

Vizi Norbert